maandag 18 juni 2018

Persbericht/statement naar aanleiding van het verslag over het NFN Volleybalweekeinde

Het item op het weblog van Hotel vol Verlangens over het NFN Volleybalweekeinde in Dordrecht heeft voor nogal wat heftige reacties gezorgd. Dat is nooit de bedoeling geweest. De schrijver van het stuk heeft niemand persoonlijk willen kwetsen of ander emotioneel letsel toebrengen. De opzet was een gedegen beschrijving te geven van de gebeurtenissen, maar hierin is jammerlijk gefaald omdat het stuk enkele feitelijke onjuistheden bevatte. Ook is niet genoemd dat de ontvangst hartelijk was. Hoewel niemand bij naam is genoemd, beschrijvingen van en verwijzingen naar (specifieke) personen achterwege zijn gelaten, er geen komische draai aan het verhaal is gegeven en omstandigheden oppervlakkig zijn beschreven, heeft HQ/e tot haar grote spijt moeten constateren dat het artikel veel persoonlijk leed heeft aangedaan voor betrokkenen die zich hiertoe aangesproken voelden, e.g. personen uit het naturistische circuit.

HQ/e biedt hiervoor haar oprechte excuses aan, aan die personen die zich gekwetst voelden, c.q. nog steeds voelen of hen die persoonlijk leed is aangedaan, psychisch of op wat voor wijze dan ook.

Het artikel is offline gehaald en zal niet meer online verschijnen op de website van Hotel vol Verlangens, of op andere aan HQ/e gerelateerde media.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten