vrijdag 17 april 2020

Erotisch verhaal: Dankje wel

 In de hotelkamer ligt ze ’s nachts te slapen, die slanke vrouw van achterin de twintig, met kortgeknipt blond haar. Haar kleren hangen netjes over de stoel en haar lap top staat dichtgeklapt op het bureautje. Op haar nachtkastje staat een lampje aan. Dat s ze overduidelijk vergeten uit te zetten toen ze in slaap sukkelde. De wekker geeft aan dat het midden in de nacht is.

Plotseling wordt ze wakker van een geluid uit de badkamer. Het lijkt wel alsof er iemand staat te douchen in haar badkamer. Een inbreker? Een ongenode gast? Met enige angst in haar lichaam stapt ze haar bed uit en loopt voorzichtig naar de badkamer. Voorzichtig, omdat ze niet helemaal zeker weet of ze op het gevaar af loopt.

In de douchecabine staat inderdaad een naakte man, die haar zwijgend aankijkt als ze in de deuropening staat. Als hij de deur van de douchecabine opent en zijn hand uitsteekt aarzelt ze even maar haast gehypnotiseerd stapt ze de douchecabine binnen en begint hem intens te kussen. Hij kust haar en streelt haar over haar lichaam en kneed in haar borsten. Na een tijdje gaat hij op zijn knieën vóór haar zitten en trekt haar zwarte slipje langzaam uit. Zij trekt haar pyjamahemdje omhoog zodat hij haar geschoren kutje kan likken. Door het kussen onder de douche is haar nachtkleding helemaal nat geworden. Met haar handen stuurt ze zijn hoofd over haar kutje omdat het zo lekker voelt. Ze weet niet of ze moet lachen van opwinding of een strak gezicht moet houden omdat hij haar kutje opwindt.

Als hij haar kutje heeft gelikt trekt ze haar pyjamahemdje ook uit en vrijen ze staand in de douche verder. Ze laat zich helemaal door hem verwennen, maar verwent hem ook door hem langdurig intens te pijpen. Daarna penetreert hij haar van achteren, tussen haar gespreide benen en kontje naar achteren. Na een tijdje trekt hij zich terug, draait haar om en penetreert haar van voren, terwijl ze haar benen om zijn middel heeft geslagen en met haar rug tegen de muur omhoog wordt gedrukt. Terwijl hij met zijn pik in haar kutje beweegt kreunt en steunt ze dat ze bijna haar bewustzijn verliest.

De beelden van het vrijen in de badkamer worden afgewisseld met beelden van hetzelfde vrijende stel op het bed, maar dan met een droog lichaam en droge haren. Zij ligt wijdbeens in de missionarishouding terwijl hij bovenop haar ligt met zijn pik gepenetreerd in haar kutje. Naarmate het tweetal hun hoogtepunt bereikt wordt de seks intenser en begint haar lichaam zelfs een beetje te schokken. Hij komt als eerste in haar klaar. Hij komt lang en hard in haar klaar. Gedurende enkele seconden lang spuit hij zijn sperma in haar kutje. Na het klaarkomen trekt hij zich niet ui har kutje terug. Tot haar verrassing vrijt hij door omdat zij nog niet is klaargekomen. Naarmate zij haar hoogtepunt bereikt pakt ze hem steviger vast bij zijn billen en gooit haar hoofd achterover. Ze voelt dat ze schaamlippen van haar kutje op het punt staan te persen. Ze is blij dat hij zichzelf nog niet heeft teruggetrokken. Ook de vrouw in de douche (wat dezelfde vrouw is) staat op het punt klaar te komen. De man in de douche (wat dezelfde man als de man op het bed is) blijft met zijn pik in haar kutje bewegen totdat ze helemaal klaarkomt. Haar lichaam is inmiddels vuurrood geworden van opwinding. Zowel de vrouw op het bed als de vrouw onder de stromende douche komen gillend klaar, terwijl de man toekijkt en haar lichaam bestudeert. Tijdens het klaarkomen sluit ze haar ogen even.

Als ze haar ogen weer opent ligt ze weer onder de lakens in haar bed en is de ochtend inmiddels aangebroken. De douche stroomt nog altijd en de vrouw vraagt zich af of ze de seks van zojuist nu echt heeft meegemaakt of dat het een droom was. Ze stapt uit het bed en verwacht onder de stromende douche in de badkamer een naakte man te zien. Maar die is er niet. Ze is helemaal alleen in haar hotelkamer. Het was dus blijkbaar een droom. Enigszins teleurgesteld schakelt ze de douche uit en wandelt naar het raam om de gordijnen open te schuiven. Dan valt haar een kaartje op, dat op het hoofdkussen naast dat van haar ligt. Ze pakt het op en vouwt het open. Op het kaartje staat in een mannenhandschrift geschreven:”DANKJE WEL”.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten