woensdag 22 juni 2016

Nudisten moeten kleren aan voor asielzoekersAls je als asielzoeker op de vlucht bent voor oorlog en geweld dan mag best hier schuilen voor de bommen en granaten. Maar laat de anderen dan in hun waarde. Laat anderen hun leven leven zoals ze dat willen. Geloof of geen geloof. Dit gaat echt veel te ver:

'Nudisten moeten kleren aan voor asielzoekers
MEISSEN - Leden van een Duitse naturistenclub hebben te horen gekregen dat zij in het vervolg hun lichamen moeten bedekken omdat er in de buurt een asielzoekers opvang wordt geopend.
Het opvang centrum wordt volgende maand geopend aan de overkant van het meer waar de Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg sinds 1905 aan is gevestigd. In het vervolg mogen ze niet langer in hun adamskostuum zwemmen omdat dat de migranten daar aanstoot aan zouden kunnen nemen.

Een verzoek om dan maar een hek te bouwen om de nieuwsgierige ogen van de asielzoekers buiten de deur te houden werd door de gemeente afgewezen, schrijft Bild. De regels over naakt zwemmen zouden altijd al hebben bestaan, maar die werden in de praktijk nooit nageleefd door de nudisten. Ze zijn dan ook in de toekomst niet van plan zich te bedekken'

Bron: De Telegraaf

Eigenlijk zouden we nu allemaal uit protest naar Meissen (noordoostelijk van Dresden) moeten gaan, massaal de kleren uittrekken en uren en uren moeten gaan wandelen daar.

Een nudist zonder kleren is geen nudist meer.

Hotel vol Verlangens is een erotische vertelling in dagboekvorm over het maken van keuzes. Het is vloeiend geschreven, stijlvol en met een eigentijdse blik op de maatschappij waarin we leven. Het is een treffend, helder en beeldend verhaal over een groep vrouwen, die graag dat ene stapje extra wil zetten, maar waarbij de durf ontbreekt. Onbewust hangen deze vrouwen zich op aan de enige man in het gezelschap. Niet omdat hij er goed uit ziet of veel geld heeft, maar vanwege zijn levensstijl.

'Hotel vol Verlangens' is een geregistreerde merk- en handelsnaam van HQ/e

Geen opmerkingen:

Een reactie posten