zondag 19 februari 2017

Seks voor de camera

Matt Fleming en Giselle Garrou zijn op dit moment misschien wel het heetste koppel op het internet. De twee studenten van de Universiteit van North Carolina in Wilmington plaatsten eind 2015 een serie van 12 korte filmpjes van ca. 8 minuten per stuk op de porno website Pornhub. Niet alleen is daarop te zien dat beiden over een prachtig lichaam beschikken; de seks die het tweetal heeft is ook nog eens levensecht. Het is allemaal niet geacteerd door modellen met veel te grote borsten en mannen met een net iets te lange penis. Het zijn geen professionele acteurs of actrices  vol tatoeages die de kijker moeten doen klaarkomen terwijl ze daarvoor zelf meer dan een uur nodig hebben.

De seks tussen Giselle en Matt is echt en dat hebben ze geweten. Meer dan 20 miljoen kijkers zagen het koppel (beiden ter wereld gekomen omstreeks 1996) vooral genieten van de seks die ze bedreven. Het was oogstrelend mooi en liefdevol. Zo liefdevol dat Giselle besloot het allemaal op te nemen. Toch zijn beiden inmiddels weggedoken uit de digitale wereld. De accounts op Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale media waarop het tweetal zich begaf zijn verwijderd of sinds begin 2016 inactief.

Het was allemaal een beetje weggezakt. Maar het borrelde allemaal weer op toen de seksvideo van Patricia Paay werd verspreid door websites GeenStijl en Dumpert (beiden onderdeel van De Telegraaf Mediagroep). Heel Nederland lag dubbel om de video waarop een man urineert in de mond van de inmiddels 65-jarige zangeres. Een smerige seksvideo die ook nog eens in de privésfeer is opgenomen. Toch waren de grappen niet van de lucht. Wekenlang vertoonde Paay zich niet in het openbaar, totdat ze aangifte ging doen bij de politie. Erg genoeg voor de zangeres wilde de politie de aangifte eerst niet eens opnemen. En als klapper op de vuurpijl stond daar het voltallige Nederlandse journaille dat ook nog eens schaamteloos te filmen. Zou er iets mis zijn met het seksleven van al die mannen (en vrouwen) die smadelijk hebben gelachen om de seksvideo van Patricia Paay? Zou het avontuur eruit zijn? Zouden die mannen en vrouwen alleen nog maar seks kunnen hebben op afspraak, c.q. op afroep? Vast staat dat er definitief iets mis is in de Nederlandse slaapkamers als Patricia Paay de maatstaf is voor smerige grappen en grollen.

Presentatrice Manon Thomas liet zich in 2007 door haar toenmalige partner bloot fotograferen tijdens een vakantie in Mexico. De Brabantse scholiere Chantal gaf haar toenmalige vriend een intense en lange pijpbeurt. De beelden belandden schaamteloos op het internet. Als beelden eenmaal op het internet belanden dan gaan ze er nooit meer af. Want Giselle kan dan wel al haar accounts hebben verwijderd; de filmpjes duiken overal weer op. Ook de naaktfoto’s van Manon Thomas zijn tien jaar na dato nog steeds op het internet te vinden. Ook Chantal zal tot ver na haar dood op het wereldwijde web rond zwerven.

In een afscheidsvideo van eind april 2016 kondigt Giselle aan te gaan verhuizen naar een andere stad. Het definitieve bewijs dat ze de impact van haar seksvideo’s zwaar heeft onderschat. Maar de wereld heeft genoten.

Hotel vol Verlangens is een erotische vertelling in dagboekvorm over het maken van keuzes. Het is vloeiend geschreven, stijlvol en met een eigentijdse blik op de maatschappij waarin we leven. Het is een treffend, helder en beeldend verhaal over een groep vrouwen, die graag dat ene stapje extra wil zetten, maar waarbij de durf ontbreekt. Onbewust hangen deze vrouwen zich op aan de enige man in het gezelschap. Niet omdat hij er goed uit ziet of veel geld heeft, maar vanwege zijn levensstijl.

'Hotel vol Verlangens' is een geregistreerde merk- en handelsnaam van HQ/e

Geen opmerkingen:

Een reactie posten